Blog

Les Metxes Babylights: Transforma e il·lumina el teu cabell

Les Metxes Babylights, la tendència preferida de moltes dones.

Explora a Marshalls Hair Salon la tècnica de Metxes Babylights, una tendència en coloració que aporta un acabat lluminós i natural, adequat per a tots els tons de cabell i amb manteniment senzill.

Què són les Metxes Babylights

Les metxes Babylights són una tècnica innovadora de coloració que busca imitar l’efecte natural del sol en el cabell, oferint un acabat lluminós i fresc. En aquest article, revelem els seus secrets, com es realitzen, per a qui són més adequades i com mantenir-les en perfecte estat. Submergeix-te amb Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, en el món de les tendències de perruqueria i transforma la teva cabellera en el nostre saló.

Tendència

L’auge de les Metxes Babylights ha estat notable en el món de la perruqueria. Aquest estil de coloració, que busca imitar l’efecte del sol en el cabell, s’ha convertit en l’opció preferida de moltes de les nostres clientes a causa del seu acabat natural, lluminós i fresc.

Com es realitzen les Metxes Babylights

El procés d’aplicació en la perruqueria és meticulós. Primer, busquem recrear aquest efecte que el sol produeix en el cabell dels nens durant l’estiu. Per a això, es prenen flocs fins del cabell i s’aclareixen, sempre respectant el to basi del pèl. Les zones més exposades al sol, com els flocs frontals i les puntes, solen aclarir-se una mica més per a aportar profunditat i dimensió al look final.

Versatilitat

És important esmentar que encara que la idea original es va pensar per als cabells castanys, en Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, hem après a adaptar aquesta tècnica a tota mena de cabells. Per tant, Rosses, brunes, castanyes o pèl-roges, totes poden beneficiar-se d’aquest efecte lluminós i natural.

Cures i Manteniment

En parlar de Cures i Manteniment, és essencial ressaltar que, com en qualsevol procediment de coloració, és vital cuidar adequadament el cabell després de realitzar les Metxes Babylights. Encara que aquestes metxes són menys agressives i requereixen menys manteniment, és essencial hidratar i nodrir el cabell. En resum, recomanem l’ús de màscares capil·lars, condicionadors i xampús específics per a cabells tenyits, i és recomanable visitar regularment el saló per a retocar i mantenir el look desitjat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Què són exactament les Metxes Babylights?

Són una tècnica de coloració que imita l’efecte natural del sol en el cabell, oferint un acabat lluminós i fresc.

Com es realitzen?

La tècnica en tendència de les Metxes Babylights es centra en seleccionar delicats flocs del cabell i aclarir, mantenint en tot moment l’harmonia amb el color original del cabell. És comú que els flocs més pròxims al rostre i les puntes s’aclareixin de forma més intensa, atorgant així un acabat amb major profunditat i real.

Per a qui són adequades les Metxes Babylights?

Encara que es van pensar inicialment per a cabells castanys, les Metxes Babylights es poden adaptar a rosses, brunes, castanyes i pèl-roges.

Com haig de cuidar el meu cabell després de fer-me les Metxes Babylights?

Per a cuidar el meu cabell, després de fer-me les Metxes Babylights és vital hidratar i nodrir el cabell, utilitzant productes específics per a cabells tenyits i realitzar visites regulars al saló.

SOBRE NOSALTRES

Qui Som

Som Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria a Les Corts des de 1999. Vam néixer fruit d’una passió i continuem creixent amb aquesta: oferir-te una experiència única en perruqueria. Aquí, escoltem els teus desitjos i els convertim en realitat.

Els nostres Serveis

En Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, oferim una àmplia gamma de serveis per a satisfer totes les teves necessitats d’estilisme i cura capil·lar. El nostre catàleg principal inclou:

  • Tallar i Assecar: Dona-li forma i estil al teu cabell amb els nostres experts.
  • Allisats: Tria entre allisat de Queratina i allisat de Carbocisteína per a un acabat perfecte i durador.
  • Color: Transforma el teu look amb color complet, Balayage o Babylights.
  • Tractaments Capil·lars: Revitalitza el teu cabell amb Nature-Plex, Queratina o tractaments Anti-Frizz.
  • Especial Núvies: Serveis personalitzats perquè llueixis radiant en el teu gran dia.

Els nostres Preus

En Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, realitzem pressupostos personalitzats, d’aquesta manera, sempre saps el que pagues. Pots consultar  els nostres preus en la secció serveis de la nostra pàgina web o bé trucar-nos directament i preguntar. Estarem encantats d’atendre’t.

Descompte per a menors de 25 anys

En Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, apliquem un descompte especial del 25% en tots els nostres serveis als menors de 25 anys. Veuen i deixa’ns cuidar de tu!

On estem

Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, està just a 3 minuts caminant del Centre Comercial L’Illa Diagonal, concretament a  C/ Cabestany, 17, 08014 Barcelona. És fàcil arribar, i t’assegurem que valdrà la pena la visita.

Segueix-nos en Instagram

En el compte Instagram de Marshalls Hair Salon, la teva perruqueria en Les Corts, trobaràs centenars de publicacions que mostren tot el que podem fer per tu. Segueix-nos i confia en nosaltres per al teu pròxim look.

Què diuen les nostres clientes

Tira-li un ull a les  Ressenyes de Google de les nostres clientes. Veuràs perquè Marshalls Hair Salon és la teva perruqueria en Les Corts.

Més opinions

Rosa Trallero

25 anys fa que dic allò de… ANABEL…..te necesito!! Recordant un famós anunci de quan vaig començar anar a la pelu.

Meri Gisbert

He tingut la gran sort d’anar a parar a Marshalls gràcies a la meva filla, tant de bo ho hagués fet abans.
He trobat una gran professional que mima i cuida el teu cabell d’una manera excepcional, aconsella el que és millor pel teu cabell i el que et fa sentir més còmoda.
Fes servir productes de primera qualitat, des que vaig a Marshall’s tinc el tall i el color que sempre he volgut tenir.
A banda d’una gran professional, he trobat també una gran persona!!! Recomanable 100×100!!

Laura Garcia

L’Anabel propietaria de la perruquerìa es un encant. Em semto com a casa. Els seus productes son fantàstics i les seves mans encara millor.
Gràcies per tot…..

Corina Pineda

Una amiga em va recomanar l’Anabel i va ser un gran descobriment…
Ès una gran professional i una excel.lent persona!!

Eric del Amo

M’ha trobat el color perfecte per cabell i barba.

Marta Borell

M’encanta com talla els cabells… sempre m’encerta. Sap que em quedarà bé i fa talls diferents i actuals. Ah! I molt important…sap treballar els rínxols.

Jesús Palau

A Marshall’s amb Anabel trobareu professionalitat, gran servei, flexibilitat i simpatia. Si proveu repetireu.

Ana Rosa Truebano

Sóc clienta de la perruqueria Marshall’s des de fa ja molts anys, la raó de seguir anant no és només l’afecte que s’ha guanyat Anabel, la seva propietària, per la seva amabilitat i tracte familiar, sinó la seva professionalitat, és una perruquera vocacional.
La seva faceta artística (és una gran dibuixant) també contribueix a crear un estilisme personalitzat per a cada client, és una autèntica assessora de imatge. 100 per 100 recomanable!

Laura Artal

He tingut la gran sort de caure en mans d’Anabel, una increïble professional amb molt d’estil, sens dubte he trobat la meva perruquera de confiança.
Que a diferència de totes les que he anat anteriorment, ella t’escolta per saber exactament què és el que vols i sota la meva experiència he de dir que sempre ha encertat amb la idea que tenia prèviament.
A més, és sincera amb tu i t’aconsella sempre el que creu que és millor per a la salut del teu cabell. És tota una artista!

Gemma Aznar

Fa molts anys que conec a l’Anabel. Ella va ser la primera en tallar els cabells al meu fill quan tenía 7 mesos (ara en té 30).
És una gran professional i el tracte és genial. Gràcies Anabel!!

Teresa Loscertales

A Marshall’s et sents com a casa. Fa més de 10 anys que vaig i estic encantada amb la proximitat i professionalitat d’Anabel. La recomanaria a qualsevol, sens dubte.

Raquel Rodríguez

Excel·lent tracte, ambient súper agradable, tot molt net i bon assessorament. És molt recomanable.

Ranveig Wingten

Només puc dir coses bones de la feina que realitza Anabel amb mi. Porto més de 25 anys amb ella, és una persona que fa la seva feina amb tant d’entusiasme i afecte que mai no se m’ha passat pel cap canviar a un altre saló. Li desitjo que el seu èxit segueixi com fins ara i més.
Recomano fer una visita a Marshall’s

Albert Soria

Conec a l’Anabel pràcticament des que vaig néixer. És una professional de cap a peus i un pou de saviesa que resol els teus dubtes capil•lars.
Aconsegueix plasmar allò que portaves pensat de casa i surts de Marshall’s encantadíssim. Gràcies! 😄

Cabestany, 17 Barcelona